Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut aksiyonletmeme İtfaaiye müfredatına mütenasip şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel pozisyon önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem evladı boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + kısım seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak adida arz vadi illere bakım vermekteyiz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Birhayli yangın kapısı modelinin vaziyet aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, standart yangın bapları gibi modeller de bulunuyor.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem alışverişlevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın bapları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli bir hengâm aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini Yangın Kapısı belirtir.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hatır denetleme edilmelidir. 

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page